Tijdens de Paasdagen  op 11 ,  12 ,  en 13 april  hebben wij weer onze jaarlijkse opendeur dagen.

 

 

Tijdens het paasweekend kun je hier helemaal creatief invullen.

Op Zaterdag 11 april - zondag 12 april en Tweede Paasdag, maandag 13 april 2020 zal het ongetwijfeld weer gezellig druk zijn.

Tussen 13:00 en 17:00 uur worden er een aantal demonstraties gegeven van verschillende hobby-technieken. En misschien denk je na het zien van al deze voorbeelden, tips en ideeën….. ja, dat wil ik ook! Dan val je met je neus in de creatieve boter want je kan er meteen één van de boeiende workshops volgen. Bekijk de foto op deze pagina even. Pyrografie, Decopage, stenen beschilderen, foam clay figuren, bloemenkrans, enz enz.

Een vogelvorm, water, druppels verf en een stokje, meer heb je niet nodig om zelf een kunstige schilder te worden. Bij Crea-Trends voorzien ze je van alle materialen en staan ze met raad en daad voor je klaar. Klaar met je werk en moet de verf nog drogen? Kijk dan even in de winkel of op de camping of bij de appartementen. Of drink een kop koffie! Het is tenslotte Open Huis bij dit veelzijdige bedrijf. En….. het is Pasen! De poezen, de pony en de ezel willen misschien net een beetje meer aandacht! En verdwijnt daar de Paashaas net om het hoekje? Wow….misschien heeft hij wel paaseieren verstopt!

 

Op stap met de Crea-Trends Express

Zaterdag 11 April om 13.00 u  kun je ook opstappen op de Crea-Trends Express  na een leuke rondrit door de Zeeuwse polder word er een bezoek gebracht aan het  Melkveebedrijf De Heerenhoeve hier word een rondleiding met koffie/ thee of limonade verzorgt rond 17.00 uur bent u weer terug op Crea-Trends.

Kinderen t/m 3 jaar € 2.50 kinderen 4-12 € 8.50 vanaf 12 jaar en ouder € 13.=

 

 

Graag van te voren opgeven,

 Creatrends @Gmail.com of 0117-420142

 

 

 

 

En als dit alles nog niet voldoende is en u dan door onze winkel loopt kijk en geniet

dan van wat u tegen kunt komen ;-)

Elk jaar organiseren we bij Crea-Trends tal van leuke evenementen en workshops  en is er veel in de omgeving te beleven.

Wij proberen hier zoveel mogelijk evenementen aan te geven.

Wilt u bij een evenement aanwezig zijn dan klik dan hier   om te kijken 

of er nog een plaats vrij is op onze camping of appartementencomplex

 

In de kalender kunt u klikken op het evenement voor meer informatie  zoals plaats tijden en website.