Crea-Camping

Op onze gezellige minicamping van 15 plaatsen heeft u veel ruimte en een mooi uitzicht over de polders. Met het strand op een afstand van 7 km en het pittoreske stadje Sluis op 2 km is dit een ideale ligging om er heerlijk op uit te trekken met de fiets.

Met een 20-tal verschillende bedrijven uit de omgeving hebben we ook een leuke fietsroute voor u uitgestippeld die u tevens ook met de auto kunt bezoeken. Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje en de vele dieren die rondlopen zorgen ook voor leuke animo. Met slecht weer kunt u bij ons een leuke workshop volgen of met z'n allen gezellig knutselen. We hebben ook een "heksenkeet", een klein bibliotheekje.


Comfort plaats 100m2

De ruime comfortplaatsen zijn voorzien van wifi, 16 ampère stroom en water aan- en afvoer op de plaats.

Camper / Winterplaats

De Camper- / Winterplaatsen zijn het gehele jaar te benutten.  Deze plaatsen zijn verhard en voorzien van 16 ampère stroom.

Water kunt u aanvullen op aanwijzing van het personeel. 

Sanitairgebouw

Het luxe sanitairgebouw is voorzien van vloerverwarming, automatische douches, baby-badje / privéwasruimte, toiletten met toiletpapier, wastafel met zeep en handdoekjes en een afwastafel. Buiten het gebouw kunt u het chemisch toilet reinigen.


Locatie & Reviews