Vakantie in Zeeland

Gezellige appartementen

Onze Vakantie-appartementen

De appartementen zijn voorzien van de grootste gemakken en zeer ruimtelijk ingedeeld. Bij alle appartementen is er een ruim zongericht terras met uitzicht op het kippen-weitje. Als u binnenkomt ziet u als eerst de ruimtelijke indeling van de woonkamer met de open keuken en de gezellige gashaard. Door de grote ramen aan de voorzijde heeft u veel licht en een mooi uitzicht.

Wanneer u bij ons komt logeren staan er Senseo-pads, thee, suiker, melkpoeder, olie, azijn, kruiden en keukenlinnen voor u klaar in de open keuken. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en de handdoeken liggen in de kast.

In de tussen-sluis staat er een centrale wasmachine, droger en een stofzuiger tot uw beschikking. Eventueel kunt u hier uw fietsen stallen. Buiten zijn er echter ook fietsenrekken aanwezig.

U kunt ook een ontbijtmand bij ons in overleg bestellen, deze brengen wij dan vanaf 9 uur naar uw appartement. De ontbijtmand is goed gevuld met broodjes, croissants, vleeswaren, kaas, zoetwaren, fruitsap, fruit & koffie. Bij aankomst ontvangt u tevens een fietskaart van de Verborgen Plekjes van West-Zeeuws Vlaanderen.


Het 2-persoons vakantie-appartement

Het 2-persoonsappartement is knus ingericht en zowel woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer liggen op de begane grond. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Klik hier voor meer informatie.

 

De 4-persoons vakantie-appartementen

De 4-persoonsappartementen zijn ruim ingericht en de woonkamer met keuken liggen op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers en de badkamer. Klik hier voor meer informatie.