Vakantie-appartementen

Gezellige appartementen

De appartementen zijn voorzien van de grootste gemakken en zeer ruimtelijk ingedeeld. Bij alle appartementen is er een ruim zongericht terras met uitzicht op het kippenweitje. Als u binnenkomt ziet u als eerst de ruimtelijke indeling van de woonkamer met de open keuken en de gezellige gashaard. Door de grote ramen aan de voorzijde heeft u veel licht en een mooi uitzicht.
Wanneer u bij ons komt logeren staan er Senseo-pads, thee, suiker, melkpoeder, olie, azijn, kruiden en keukenlinnen voor u klaar in de open keuken. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en de handdoekenpakketten liggen in de kast.
In de tussensluis staat er een centrale wasmachine, droger en een stofzuiger tot uw beschikking. Eventueel kunt u hier uw fietsen stallen. Buiten zijn er echter fietsenrekken aanwezig.

Knus 2-persoonsappartement of ruim 4-persoonsappartement?


Pollewop max. 2 personen

Het 2-persoonsappartement is knus ingericht en zowel woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer liggen op de begane grond. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Klik hier voor meer informatie.

 

"Flappie", "Nono" & "Kokkel" max. 5 personen

De 4-persoonsappartementen zijn ruim ingericht en de woonkamer met keuken liggen op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers en de badkamer. Klik hier voor meer informatie.