Mini-camping dichtbij Sluis

Op onze gezellige mini-camping van 15 plaatsen heeft u veel ruimte en een mooi uitzicht over de polders. Met het strand van Cadzand op een afstand van 7 km en het pittoreske stadje Sluis op 2 km is deze Camping ideaal om er heerlijk op uit te trekken met de fiets.

Met een 20-tal verschillende bedrijven uit de omgeving hebben we ook een leuke fietsroute voor u uitgestippeld met de leukste bedrijven die u tevens ook met de auto kunt bezoeken. Bij aankomst ontvangt u deze fietskaart.

Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje en de vele dieren die rondlopen zorgen ook voor leuke animo. Met slecht weer kunt u bij ons een leuke workshop volgen of met z'n allen gezellig knutselen. We hebben ook een "heksenkeet", een klein bibliotheekje. 

 

Voor de vroege vogels: Wanneer u vroeg uw vakantie op onze camping boekt geniet u van 5 % extra korting, ook bovenop de lange verblijven kortingen!


Campingplaats

De ruime comfortplaatsen (100m2-150m2) zijn voorzien van Wifi, 10 ampère stroom en water aan- en afvoer op de plaats. Meer info en reserveren.

Camperplaats

De Camper- / Winterplaatsen zijn het gehele jaar te benutten.  Deze plaatsen zijn verhard en voorzien van 10 ampère stroom.

Water kunt u aanvullen op aanwijzing van het personeel.  Meer info en reserveren.

Stacaravan

De Stacaravan is van april tot oktober te reserveren. Er is een slaapkamer voor 2 volwassenen en een slaapkamer voor 2 kinderen. Voor sanitaire voorzieningen kunt u gebruik maken van het luxe sanitairgebouw. Gelijk reserveren.

Sanitairgebouw

Het luxe sanitairgebouw is voorzien van vloerverwarming, automatische douches, baby-badje / privéwasruimte, toiletten met toiletpapier, wastafel met zeep en handdoekjes en een afwastafel. Buiten het gebouw kunt u het chemisch toilet reinigen.


Locatie & Reviews