Mini-camping dichtbij Sluis

Op onze gezellige mini-camping van 15 plaatsen heeft u veel ruimte en een mooi uitzicht over de polders. Met het strand van Cadzand op een afstand van 7 km en het pittoreske stadje Sluis op 2 km is deze Camping ideaal om er heerlijk op uit te trekken met de fiets.

Met een 20-tal verschillende bedrijven uit de omgeving hebben we ook een leuke fietsroute voor u uitgestippeld die u tevens ook met de auto kunt bezoeken. Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje en de vele dieren die rondlopen zorgen ook voor leuke animo. Met slecht weer kunt u bij ons een leuke workshop volgen of met z'n allen gezellig knutselen. We hebben ook een "heksenkeet", een klein bibliotheekje. 

 

Voor de vroege vogels: Wanneer u vroeg uw vakantie op onze camping boekt geniet u van 5 % extra korting, ook bovenop de lange verblijven kortingen!


Comfortplaats > 100m2

De ruime comfortplaatsen zijn voorzien van wifi, 16 ampère stroom en water aan- en afvoer op de plaats.

Camper- / Winterplaatsen

De Camper- / Winterplaatsen zijn het gehele jaar te benutten.  Deze plaatsen zijn verhard en voorzien van 16 ampère stroom.

Water kunt u aanvullen op aanwijzing van het personeel. 

Sanitairgebouw

Het luxe sanitairgebouw is voorzien van vloerverwarming, automatische douches, baby-badje / privéwasruimte, toiletten met toiletpapier, wastafel met zeep en handdoekjes en een afwastafel. Buiten het gebouw kunt u het chemisch toilet reinigen.


Locatie & Reviews

Contact

Provinciale Weg 3

4525 LD Retranchement, Nederland

creatrends@gmail.com

0117-420142 / 0638751902