Vakantie-appartementen bij  Sluis

Vakantie-appartement - Camping - Stacaravan

Bij Crea-Trends Vacations kunt u zorgeloos op vakantie.

Wij bieden u comfort en luxe aan in onze vakantie-appartementen, op onze camping met verharde camperplaatsen en in de vernieuwde stacaravan. Ook de omgeving heeft veel te bieden. Op 2 km afstand ligt het pittoreske stadje Sluis, 7 km het strand van Cadzand-Bad en ook steden zoals Knokke en Brugge zijn met de auto snel te bereiken.

Voor de fietsers zijn er verharde fietspaden door het prachtige landschap van West-Zeeuws Vlaanderen. Wanneer u bij ons komt overnachten ontvangt u tevens een uitgebreide fietskaart van West-Zeeuws Vlaanderen en een stukje België.

Alvast wat informatie over de omgeving bekijken? dat kan op www.fietsroutezeeuwsvlaanderen.nl

 


Vakantie-appartementen

De appartementen zijn voorzien van de grootste gemakken en zeer ruimtelijk ingedeeld. Bij alle appartementen is er een ruim zongericht terras met uitzicht op het kippen-weitje. De appartementen bieden plaats tot max. 5 personen. Voor meer info klik hier.

 

Camping

Op de camping vind u toeristische plaatsen en een vernieuwde stacaravan. De camping is voorzien van 10 Ampère stroom, water aan- en afvoer, Wifi en een luxe sanitair gebouw wat s'winters verwarmd word door vloerverwarming. Dus ook tijdens de winter kunt u met uw camper bij ons terecht. Voor meer info klik hier.